Projecten

 

 

 

 

Meva Bouw

 

Potaardestraat 74 UNIT 18

2845 Niel

0476/31.88.15

Meva, staat voor

Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en strikte timing opvolging
dankzij in house professionals voor loodgieterij, elektriciteit, bezetten, vloerders en vele anderen.

Creatief en bouwkundig meedenken naar de oplossing op uw maat
Frank van Asch heeft dankzij zijn bijkomende diploma’s bouwkundig ingenieur en veiligheids coördinator een duidelijk zicht op alle technische en praktische oplossingen.

Budget gerichtte oplossingen
Door onze in house kennis, ons magazijn, eigen werkhuis en bouwkraan kunnen we steeds terugvallen op de meest budget vriendelijke oplossing en moeten er minder externe kosten gemaakt worden. Ook onze samenwerking met vaste onderaannemers sluit uit dat we tijdens onze rit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Van ruwbouw tot maatwerk
Of u nu zelf met een ontwerp naar ons komt, u reeds een architect onder handen hebt genomen of u wenst om met onze eigen architecten te werken.... Wij zetten uw ideeën om in concrete oplossingen. Onze portfolio bevat alle renovatie werk tussen wind en waterdicht opleveren of gedeeltelijke renovatie tot sleutel op de deur. Graag gaan we samen met u door ons aanbod van onze partners in toonzaalleveranciers om de oplossing op maat voor u samen te stellen. We kunnen rekenen op trouwe partners in sanitair en verwarming: Van marcke, Van Herck voor bouw en tegel materiaal, STO voor buitenpleisterwerken en Nolte als keuken partner. Deze zijn uiteraard vrij aan te spreken.